Samen maken wij de wereld groener

Snepvangers Tuinplanten

Wij kweken kwaliteit. We telen planten voor de handel, die tuinen
het hele jaar door sieren. Onze trots is de Skimmia!

AssortimentContact

Je vindt bij ons de allerbeste tuinplanten voor de groothandel. We kweken ze met liefde, plezier en vakmanschap. Je hebt keuze uit ruim 750.000 meerjarige planten, die voornamelijk sierwaarde hebben in het najaar en in de winter. En laat je verrassen door ons paradepaardje, de Skimmia.

Alleen het allerbeste is goed genoeg

We leggen de lat hoog. Dat geldt voor onze planten, maar ook voor onze service. We maken het je graag gemakkelijk en zetten altijd dat stapje extra voor jou.

Een groenere wereld. Letterlijk!

Onze planten bloeien met name in het najaar en in de winter. Ze maken de wereld letterlijk groener. We kweken onze planten met 35 jaar kennis en ervaring. Van het jonge stekje tot aan de volwassen plant die de tuinen mooi groen kleurt, alles doen we hier in huis. Zo weten we zeker dat jij de kwaliteit krijgt die je mag verwachten.

Ook figuurlijk maken we de wereld groener

Duurzaam ondernemen vinden wij niet meer dan logisch. We zijn begaan met onze planten, met de mensen om ons heen én met onze omgeving. Zo investeren wij graag in gerecyclede bloempotten, maar ook in langdurige relaties met onze klanten. We zijn trots op ons MPS-A-keurmerk.

Evenementen

1 t/m 24 juni 2022

Snepvangers Collectie Preview Molenschot

Skimmia

Japonica White Dwarf

Syringa

Flowerfesta Pink

Viburnum

Tinus Ladybird

Skimmia

Japonica Red Riding Hood

Werken bij…

Werken bij…

Het vooroordeel dat werken in de tuinbouw enkel voor mannen geschikt is, is natuurlijk al lang verleden tijd. En dat bewijzen twee van onze powervrouwen, Rianne (62) en Ursula (45). In deze editie...

Lees meer
Maak kennis met: Kees de Bruine

Maak kennis met: Kees de Bruine

Dit is Kees, 57 jaar oud en woont in Rijen. Sinds 1984 werkt Kees op de kwekerij en hij zegt het nog steeds naar z’n zin te hebben! “Ik ga nog elke dag met plezier naar mijn werk”, aldus deze opgewekte collega.

Lees meer
Geen bessen zonder bijen

Geen bessen zonder bijen

Bloemen en bijen, ze horen bij elkaar. De bloemen hebben bestuivers nodig en de bijen vervullen die rol graag, omdat zij stuifmeel en nectar zoeken om van te leven. De mooie rode bessen die je in...

Lees meer
Snepvangers, aangenaam!

Snepvangers, aangenaam!

Al sinds 1983 is Snepvangers Tuinplanten gevestigd aan de rand van Molenschot. Maak kennis met de trotse eigenaar Stephan Snepvangers.

Lees meer

Samen de wereld groener maken

Letterlijk en figuurlijk.

Vakmanschap

Met onze kennis, ervaring en leergierigheid kweken we de allerbeste planten.

Betrokken

We zijn begaan met onze planten, met de mensen om ons heen en met onze omgeving.

Vertrouwen

Je kunt bouwen op maximale kwaliteit en de beste service.