Maak kennis met: Kees de Bruine

Dit is Kees, 57 jaar oud en woont in Rijen. Sinds 1984 werkt Kees op de kwekerij en hij zegt het nog steeds naar z’n zin te hebben! “Ik ga nog elke dag met plezier naar mijn werk”, aldus deze opgewekte collega.

Dit keer stellen we Kees aan u voor:

Hoe lang ben je werkzaam bij Snepvangers Tuinplanten?

“Ik was de eerste werknemer van de voormalige eigenaar Jan Snepvangers, de vader van Stephan. Eén jaar na de oprichting, kreeg Jan het heel erg druk, waarna hij mij in dienst heeft genomen. Ik werkte eerst als assistent medewerker boomkwekerij. Dus sinds 1984 ben ik blijven hangen en heb nu de functie van meewerkend Voorman”.

Wat zijn je dagelijkse werkzaamheden bij de kwekerij?

Mijn belangrijkste werkzaamheden zijn vaktechnisch leidinggeven aan collega’s, toezien op én bijsturen van de uitvoering en verdelen van de werkzaamheden binnen de orderafhandeling. Daarnaast zorg ik ook nog voor het verzend gereed maken van planten naar de verschillende klanten door deze te sorteren, controleren op kwaliteit, (machinaal) verpakken, binden en sealen.

Hoe zouden je collega’s jou omschrijven?

“Ik denk ‘makkelijk in de omgang’. Collega’s komen bij mij met hun vragen over werk. En ze komen graag over de vloer om mijn biercollectie te bewonderen”.

Op welke afdeling zou je nog wel eens willen werken?

“Heb overal in de kwekerij gewerkt, maar ben niet graag op kantoor!”

Wat maakt jouw werkdag tot een geslaagde dag?

“Als de orders kloppen en correct zijn afgewerkt”.

Noem eens een hoogtepunt wat je hebt meegemaakt op je werk?

“Het 25 jarig bestaan van het bedrijf, met een heel groot feest. Het was die dag top én ook heel goed georganiseerd. Een ander hoogtepunt vind ik, om elke dag mee te mogen maken hoe het bedrijf groeit”

Wat zijn je hobby’s?

Ik ben een groot verzamelaar van plantetiketten. Daarnaast verzamel ik ook alles wat te maken heeft met bier”.

Wil je als laatste nog iets zeggen?

“Nou ja, heb je thuis wat bierviltjes en/of plantetiketten over, altijd welkom om die bij mij in te leveren”.

Welkom Stephan Snepvangers - Snepvangers tuinplanten