Onze kwekerij

Ons familiebedrijf is opgericht in 1983. Inmiddels kweken we jaarlijks ruim 1,2 miljoen planten voor de (groot-)handel, intermediairs en retailers in binnen- en buitenland. Je vindt ons in het Brabantse Molenschot. Daar hebben we 4 hectare glasteelt, 3 hectare buitenteelt en een kleurrijke showroom, waar je van harte welkom bent.

 

Ons assortiment:
de Skimmia en meer!

Minstens de helft van onze planten zijn Skimmia’s. Dit paradepaardje vraagt om gevoel en vakmanschap. Hij is er in verschillende soorten. Voor consumenten zijn ze eenvoudig in het onderhoud, net als de populaire sierheesters Viburnum, Leucothoe en Pieris. Maar we hebben meer. Je vindt bij ons een breed en gevarieerd assortiment tuinplanten. Ook de laatste trends, want we volgen de markt op de voet en springen innovatief in op ontwikkelingen.

 

Onze werkwijze: kwaliteit voorop

We zijn er trots op dat we het hele productieproces zelf doen. Kleine stekjes groeien onder onze groene vingers uit tot volwassen planten vol bloemen. Ook de distributie regelen we zelf. Zo bewaken we de kwaliteit die we beloven. Bij elke levering inspecteren we stuk voor stuk alle planten. Ze gaan alleen de deur uit als ze aan alle criteria voldoen. We werken volgens een genormeerd kwaliteitszorgsysteem van de hoogste standaard, want wij zijn pas tevreden als jij de allerbeste planten krijgt.

 

Duurzaam

In alle opzichten zijn wij een groen bedrijf. Duurzaam ondernemen is voor ons niet meer dan normaal. We zijn begaan met onze planten, onze mensen en de wereld om ons heen. Altijd op zoek naar verbeteringen die we op dit gebied kunnen maken en zijn dan ook trots op onze internationale MPS-A normering.

 

Service

Goede service staat bovenaan ons lijstje. Jij kunt op ons bouwen, want we doen wat we beloven en zetten steeds dat stapje extra voor jou. Je kunt voor alles bij ons terecht.

Als je wil, zetten we de planten geprijsd en voorzien van jouw etiket op transport. Jij hoeft alleen te bestellen, wij regelen de rest. One-stop-shop noemen we dat.

Samen de wereld groener maken. Letterlijk en figuurlijk.

Onze visie

In een steeds groener wordende wereld zijn wij een toonaangevende tuinplantenleverancier en streven we naar leiderschap. We werken hard mét onze omgeving, vóór onze omgeving. We stellen hoge eisen aan onszelf en aan de mensen om ons heen en blijven ons netwerk steeds verstevigen en verduurzamen. Zo kweken we met elkaar het meest complete, hoogwaardige en duurzame assortiment tuinplanten, met de Skimmia als paradepaardje.

Vakmanschap

Met onze kennis, ervaring en leergierigheid kweken we de allerbeste planten.

Betrokkenheid

We zijn begaan met onze planten, met de mensen om ons heen en met onze omgeving.

Vertrouwen

Onze klanten kunnen bouwen op maximale kwaliteit en service.

Jouw gegevens worden uiteraard conform de AVG en onze privacyverklaring verwerkt. Bij het versturen van het formulier ga je tevens akkoord met het ontvangen van onze nieuwsbrief en gaan wij ervan uit dat je akkoord bent met onze privacyverklaring.

Wij leveren aan Europese (groot)handel, intermediairs en retailers die kwaliteit zoeken. Neem contact op met ons, wij helpen je graag!

 

AssortimentContact