Ons assortiment

Jaarlijks gaan er ruim 750.000 tuinplanten door onze handen. En elke plant kweken we met zorg en aandacht. Klanten komen bij ons terug voor de kwaliteit én voor de ruime keuze in planten die het hele jaar door een sieraad zijn voor de tuin.

 

PlantensoortenFloraXchange

Keuze uit honderden soorten sterke tuinplanten

Bij ons vind je volop aantrekkelijke sierheesters. Denk aan de Skimmia, Pieris, Camellia, Leucothoe en de Viburnum tinus. En dat is slechts een greep uit ons brede assortiment.

We hebben buitenteelt en planten uit de kas. Stuk voor stuk zijn ze kerngezond en vrij van ongedierte en schadelijke schimmels. Wij garanderen een continue hoge kwaliteit.

Je krijgt de planten zoals jij ze wil hebben

Wij leveren alle soorten op afroep. Jij bepaalt de criteria. Denk aan kleur, formaat en het aantal knoppen. Hierdoor zijn onze klanten en ook de consumenten die de planten mee naar huis nemen zeer tevreden. En daar doen we het voor!

Ons paradepaardje: de Skimmia

Wij staan bekend om de Skimmia. Dit is een graag geziene plant in de Nederlandse tuinen. Logisch, want het is een winterharde groenblijvende heester die zich elk seizoen van zijn mooiste kant laat zien.

Een Skimmia kweken vraagt ervaring en vakmanschap. Maar als volwassen plant is het een makkelijke groenblijver voor elke tuin. Hij vraagt nauwelijks om onderhoud. Snoeien is niet per se nodig en zelfs op plaatsen waar andere tuinplanten het volledig laten afweten, doet onze Skimmia het prima! Niet gek dus dat veel tuincentra en bouwmarkten grote hoeveelheden van deze populaire plant bestellen.

Onze plantensoorten

Agapanthus

Andromeda

Camellia

Cotinus

Escallonia

Euonymus

Forsythia

Gardenia

Ilex

Leucothoe

Ligustrum

Lonicera

Loropetalum

Nandina

Photinia

Pieris

Prunus

Syringia

Sarcococca

Vaccinium

Skimmia

Viburnum

Strobilanthes

FloraXchange

Bij Snepvangers werken we met FloraXchange.

Het gehele up-to-date assortiment van Snepvangers Tuinplanten kun je vinden in FloraXchange. Hier kun je het huidige assortiment bekijken en direct bestellen.

Jouw gegevens worden uiteraard conform de AVG en onze privacyverklaring verwerkt. Bij het versturen van het formulier ga je tevens akkoord met het ontvangen van onze nieuwsbrief en gaan wij ervan uit dat je akkoord bent met onze privacyverklaring.