Blog

Werken bij…

Werken bij…

Het vooroordeel dat werken in de tuinbouw enkel voor mannen geschikt is, is natuurlijk al lang verleden tijd. En dat bewijzen twee van onze powervrouwen, Rianne (62) en Ursula (45). In deze editie...

Lees meer
Maak kennis met: Kees de Bruine

Maak kennis met: Kees de Bruine

Dit is Kees, 57 jaar oud en woont in Rijen. Sinds 1984 werkt Kees op de kwekerij en hij zegt het nog steeds naar z’n zin te hebben! “Ik ga nog elke dag met plezier naar mijn werk”, aldus deze opgewekte collega.

Lees meer
Geen bessen zonder bijen

Geen bessen zonder bijen

Bloemen en bijen, ze horen bij elkaar. De bloemen hebben bestuivers nodig en de bijen vervullen die rol graag, omdat zij stuifmeel en nectar zoeken om van te leven. De mooie rode bessen die je in...

Lees meer
Snepvangers, aangenaam!

Snepvangers, aangenaam!

Al sinds 1983 is Snepvangers Tuinplanten gevestigd aan de rand van Molenschot. Maak kennis met de trotse eigenaar Stephan Snepvangers.

Lees meer

Jouw gegevens worden uiteraard conform de AVG en onze privacyverklaring verwerkt. Bij het versturen van het formulier ga je tevens akkoord met het ontvangen van onze nieuwsbrief en gaan wij ervan uit dat je akkoord bent met onze privacyverklaring.

Wij leveren aan Europese (groot)handel, intermediairs en retailers die kwaliteit zoeken. Neem contact op met ons, wij helpen je graag!

 

AssortimentContact